Onze dirigent

De dirigent van DynamiQ Voices is Alexander Wentzel (25 jaar). Hij begon in 2015 zijn Bachelor of Music in Education bij ArtEZ in Enschede, met als hoofdinstrument piano. Over de jaren heen ontdekte hij meer en meer zijn passie voor het dirigeren van koren en muziekensembles, waarbij hij zijn aandacht ook ging richten op het zelf arrangeren van muziek.

In het 4e jaar van zijn studie begon hij dan ook met een Minor in Choir Conducting, en was de focus van zijn afstudeerscriptie het arrangeren van muziek voor koren. Momenteel volgt hij een master aan de HKU met als hoofdvak het arrangeren / componeren van pop & jazz muziek en het dirigeren van zang en instrumentale ensembles.

The conductor of DynamiQ Voices is Alexander Wentzel (25 y.o.). He started his Bachelor of Music in Education at ArtEZ in Enschede in 2015, with piano as main instrument. Throughout the years he discovered more and more his love for conducting choirs and other musical ensembles, and broadened his interest towards arranging music for them as well.

This was the reason that in the 4th year of his studies, he started a Minor in Choir Conducting and chose arranging music for choirs as the focus of his final thesis. He is currently doing a follow-up study at the HKU with arranging / composing pop & jazz music and conducting vocal and instrumental ensembles as his main subject.